Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Media Player. Video's okay, no sound.


  • Please log in to reply

#1
Stripes

Stripes

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 55 posts
I'm trying to play some .avi files on my computer, but nothing has the audio codec. I've got WMP, Foobar, Winamp, itunes and quicktime, DivX, Real Player, BS Player, nothing's doing it. I guess it's an/the AAC audio codec I'm missing. Can anybody help me find the codec or otherwise solve this problem?
  • 0

Advertisements


#2
warriorscot

warriorscot

    Member 5k

  • Retired Staff
  • 8,889 posts
Look up the mega codec pack, if it doesnt have it you have a different problem, but WMP and winamp i know for sure have the codec have you tried reinstalling the latest versions of both.
  • 0

#3
Stripes

Stripes

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 55 posts
Fixed.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP