Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Website not loading right


  • Please log in to reply

#1
SC32

SC32

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
When ever I try to go to the website www.mmorpg.com the site doesn't load up right. I don't get any pictures or text, instead I get an entire page of what looks like a code or something like it. Its just a bunch of random letters, numbers, and symbols. I've tried using different browsers, but each time its the same thing. I'm using Norton Internet Security 2006 as my firewall/anti-virus and I use firefox as my main browser. Any suggestions as to how to fix my problem would be great. Thanks :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
james_8970

james_8970

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,084 posts
hello and welcome to geekstogo,
Not exactly sure what might be going on here however this is worth a shot, how many firewalls do you have running at once. If you have more then one choose only one that you want to run at all times. After making that descision please make the website an exception. If you need any additional information on how to do this post back with the name of the firewall your using.
thanx
James
  • 0

#3
SC32

SC32

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I added the site to the exception list, but it still wont load up right. Could it be a problem with maybe my router blocking it some how? :tazz:
  • 0

#4
james_8970

james_8970

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,084 posts
not sure exactly, has this happend to any other site? Are you on dial-up?
thanx
James
  • 0

#5
Johanna

Johanna

    The Leather Lady

  • Moderator
  • 3,038 posts
Check all your Javascript permissions, and update to the newest Java version if you haven't already done so. To see if your Java is working properly go here:
http://www.javatester.org/version.html

Johanna
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP