Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Need help with your computer or device? Want to learn new tech skills? You're in the right place!
Geeks to Go is a friendly community of tech experts who can solve any problem you have. Just create a free account and post your question. Our volunteers will reply quickly and guide you through the steps. Don't let tech troubles stop you. Join Geeks to Go now and get the support you need!

How it Works Create Account
Photo

i have a virus


  • Please log in to reply

#1
fjmb

fjmb

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
hi . i'm new here . i was recommended this forum to fix my problem . i clicked on some spam and opened a link which instantly gave me a virus .
my hard disc started grinding every 30 seconds for a bout 5 seconds. i ran a symmantec security scan which detected a threat and reccomended to clean it . which i did .
the grinding stopped . however i tried then to run spybot search and destroy, it is now locked and wont run . i downloaded a malware program" malwarebytes" which also will not run . i then tried to start in safe mode , but the computer will not start in safe mode, simply wont go into safe mode .
i then tried to restore the computer to an earlier date , but it will not restore to an earlier date .
on another forum a member suggested that i download hijackthis.exe and join this forum for a fix . i have downloaded this program ( registry mechanic) run the scan and 88 problems have come up. i clicked repair . and thats as far as i have got . i dont know how to save that file and post the results here .
can anyone help . cheers . please forgive my lack of computer knowledge . thanks .

Edited by fjmb, 20 April 2009 - 06:51 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP