Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Need help with your computer or device? Want to learn new tech skills? You're in the right place!
Geeks to Go is a friendly community of tech experts who can solve any problem you have. Just create a free account and post your question. Our volunteers will reply quickly and guide you through the steps. Don't let tech troubles stop you. Join Geeks to Go now and get the support you need!

How it Works Create Account
Photo

Web Site

- - - - -

  • Please log in to reply

#1
Rickles

Rickles

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 629 posts

Hi,

 

I am having a problem getting the browser to find Geeks to Go website, both Chrome and Brave did the same thing.

 

I then tried Firefox and it found the website in seconds.

 

I have cleaned all that I can clean.

 

What am I doing wrong?

 

Regards


  • 0

Advertisements


#2
DR M

DR M

    The Grecian Geek

  • Malware Removal
  • 4,095 posts

You are doing wrong nothing, Rickles.

 

Unfortunately a Forum's setting is not supported by Chromium browsers anymore. It's something the admins here must take care off. In the meantime, you can use Firefox.


  • 0

#3
Rickles

Rickles

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 629 posts

OK thank you.

 

So which of all the browsers is the best to use?

 

Regards


  • 0

#4
DR M

DR M

    The Grecian Geek

  • Malware Removal
  • 4,095 posts

The one that serves you the best. My default browser that meets my needs is Edge.


  • 0

#5
Rickles

Rickles

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 629 posts

Thanks for your help. I shall try Edge.

 

Regards


  • 0

#6
DR M

DR M

    The Grecian Geek

  • Malware Removal
  • 4,095 posts

You are welcome.


  • 0

#7
admin

admin

    Founder Geek

  • Community Leader
  • 24,639 posts

Applogies for the inconvenience. The browser issues have been sorted. As a bonus the site is fully and finally HTTPS (and slightly faster).


  • 0

#8
Rickles

Rickles

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 629 posts

Well I got a notice in the email that I had a new Geeks message and without realizing I clicked on the link.

 

To my surprise it opened in Chrome!

 

Well done and thanks.

 

Regards


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP