Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IP address missing


  • Please log in to reply

#1
dxly

dxly

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
I would like some help regarding IP address.

I installed XP (OEM) on my new hard drive and now I can't locate my IP address
when trying to connect to the internet. WHen I check for my IP address from the DOS
prompt it's not there.

Appreciate any help.
Dee
  • 0

Advertisements


#2
amw_drizz

amw_drizz

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 329 posts
are you going through a router? or just a direct connection to the internet?
  • 0

#3
dxly

dxly

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Yes I'm using a router.
I was using another hard drive (40g) then switched to a new SATA drive.
Could not connect XP would not produce an IP.
So I switched back to my old HD and am able to connect. Just don't know why I can't use the internet on the new drive.
Dee
  • 0

#4
amw_drizz

amw_drizz

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 329 posts
try this, turn off the comp, the router, the modem. then turn the modem back on after 30sec, router after the modem is back online, then your comp after your router is online.
  • 0

#5
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
start > run
devmgmt.msc
<enter>

any yellow ?s
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP