Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer wont recognize...


  • Please log in to reply

#16
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
I just got a try again message
  • 0

Advertisements


#17
cbm487

cbm487

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 78 posts
yea same but its been liek that all morning?
  • 0

#18
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Possibly a time difference thing, not sure what it is there, but it is also the weekend, which won't help
  • 0

#19
cbm487

cbm487

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 78 posts
Ive SOLVED IT! I had it plugged into a usb 1.1 and the mode it needed to be on was usb 2.0 so i finally plugged it into a 2.0 and it works. thanks for all the help. :tazz: gotta love geekstogo. my favorite place for tech help. thanks man
  • 0

#20
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
No problem, glad you managed to work it out
  • 0

#21
cbm487

cbm487

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 78 posts
but i have another problem off topic. maybe you can help. ive got a video clip i want to put in a movie im making in windows movie maker and i want to cut about 20 seconds off the end of it and everytime i do it makes the whole video just a green screen. how can i trim the video?
  • 0

#22
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Are you editing the clip before inserting it
  • 0

#23
cbm487

cbm487

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 78 posts
no after, but as it turns out i just had to restart the video from the beggining and it worked. idk why...i guess it jsut had to reset or something.
  • 0

#24
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
All's well that ends well :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP