Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

internet browser problem


  • Please log in to reply

#1
ltg

ltg

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I keep getting disconnected after a few minnutes sometimes longer even though the conection wizard
shows that i'm connected when i reboot it works fine but not for very long ,i ran all the spyware programs sugested and still have the same problem os windows xp internet explorer. cable conection
please help :tazz:

Edited by ltg, 09 March 2006 - 12:57 AM.

  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Run winsockxpfix

http://www.geekstogo...ction=show&id=7

If you right click the connection and click properties, is there anything about disconnect if idle or after 20 mins
  • 0

#3
ltg

ltg

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I ran winsockxpfix a few days ago same problem. nothing on the connection about iddle after 20 minnutes

thanks ltg
  • 0

#4
ltg

ltg

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
ran wisockxpfix again everything is working fine for 2 days .

thank you very much ltg
  • 0

#5
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Thank You for letting me know
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP