Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Noront Anti-Virus @ System Works


  • Please log in to reply

#1
theBoar

theBoar

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 69 posts
Hi Guys,
I have Norton System Works 2006, with Norton Anti-Virus 2005 installed on my WinXP. The problem i have is this:
The other day i temporarily disabled my NAV by right clicking the icon in my system tray. It gave me a choice of the length of time that i wanted to disable it for and i chose '15 minutes'....but....that doesn't seem to be the case at all, because now everytime my Windows boots up my NAV and NSW will start in disable mode (with auto-protect turned off). And every time i start my Windows i have to manually turn Norton back on by turning on Auto-protect in my NAV options. But it doesn't seem like my Auto-protect settings are being saved at all by my computer because like i said i have repeat this task every time my Windows loggs on.
Can someone help plz :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
try running the automated support assistant as outlined here
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP