Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Some display problems.


  • Please log in to reply

#1
Friel

Friel

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Well, I've been having some problems with Maxthon. I'm using the new Windows Live Mail Beta, but with the new layout, it doesn't show my emails. It works on IE, but not Maxthon.

Here's what it looks like - http://h1.ripway.com...iel/hotmail.jpg

Also, videos or nothing like that will show up. It's probably something to do with graphic settings, but im not sure. Anyone know how to fix it?

  • 0

Advertisements


#2
Mile Runner

Mile Runner

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 455 posts
so is maxan not diesplayign any images or just the ones in teh email thing. unfortudnetly its in beta so it will be hard for us to help you, also its windows and being the selfish people they are it may not work in anyother browser besides IE
  • 0

#3
Thef0rce

Thef0rce

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 380 posts
yeah, I'm using firefox and live mail is okay in the classic mail setting. To get the full effects while its in beta, you actually have to use IE. what a pain. at least the classic version loads correctly in firefox so I'm reasonably happy with it :whistling:
  • 0

#4
Friel

Friel

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

yeah, I'm using firefox and live mail is okay in the classic mail setting. To get the full effects while its in beta, you actually have to use IE. what a pain. at least the classic version loads correctly in firefox so I'm reasonably happy with it :whistling:

Yeah, the classic menu works.

It's ok, you have to use IE to see the advanced menu, so forget this topic. Thanks anyway.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP