Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE does not loading properly


  • Please log in to reply

#1
ausstech

ausstech

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi, everybody

I got a problem recently. I am using xp + sp2. when i try to access website which contain a big size picture( around 1m) as it's main content, i can see that websity but only one small picture indicates the name of that website display instead of the right content. i don't whether i explain clearly or not?

anybody can help me.

thanks
  • 0

Advertisements


#2
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Hi:

Yes, I'm a little confused as to what you mean. Are you not viewing the large image after your browser parses the page, or is no image shown, but text is being displayed instead? :whistling:

Can you provide more information and a link to problem site provided the content of the site fits with the Terms of Use of this forum, i.e., content is suitable for everyone, etc..

Ron
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP