Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

lots of problems


  • Please log in to reply

#16
Fenor

Fenor

    Trusted Tech

  • Retired Staff
  • 5,236 posts
Just curious, but is there any wording after the STOP 0x00000076 (0XF9E49640, 0XC0000034, 0X00000000, 0X000000000)?

Fenor

*EDIT*

Please go into the Event Viewer and see what errors occurred at the time you get this error message.

Click START-->RUN and type EVENTVWR.MSC and hit ENTER.

Look under SYSTEMS AND APPLICATIONS for items with RED X's that happened at the SAME time as your problem...List them here.

Edited by Fenor, 12 April 2006 - 06:21 PM.

  • 0

Advertisements


#17
IAIN -Y-

IAIN -Y-

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
error 13/04/2006 12:16:04 service control manager
error 13/04/2006 12:16:04 print
error 13/04/2006 12:16:04 disk
error 13/04/2006 12:16:04 atapi
error 13/04/2006 12:16:04 netBT

there are lots of these
  • 0

#18
TakeBK

TakeBK

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 76 posts
If you doubleclick on the error it will popup more details on the error.With a description
  • 0

#19
IAIN -Y-

IAIN -Y-

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
error print - Printer Lexmark X1100 Series failed to initialize because a suitable Lexmark X1100 Series driver could not be found.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft....link/events.asp.

error service manager - The following boot-start or system-start driver(s) failed to load:
Cdrom
Fips

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft....link/events.asp.

error disk - The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft....link/events.asp.

error atapi - The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft....link/events.asp.

error netBT - Initialization failed because the driver device could not be created.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft....link/events.asp.

hope that helps

Edited by IAIN -Y-, 13 April 2006 - 05:29 PM.

  • 0

#20
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
iain-y
can you do the process of getting into windows ( i assume you're still having to go to LKG config) and go to device manager....instead of DISABELING the cdrom and usb modem...actually choose the uninstall option....also uninstall your printer as it's causing an issue too....before rebooting do
start > run > chkdsk /f /r that should tell you it needs to schedule that on next reboot if it does....say yes..then reboot the machine and let chckdsk run untill it's done (about 45 min to an hour)
  • 0

#21
IAIN -Y-

IAIN -Y-

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
done this and nothing happens
  • 0

#22
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
still no normal windows? still have to go through the last known good to get in?
  • 0

#23
IAIN -Y-

IAIN -Y-

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
no thats fine but its just everytime i log on something doesnt work, this maybe the cd drive, usb or internet
  • 0

#24
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
so now we can start in normal mode?

what's not working currently?
  • 0

#25
IAIN -Y-

IAIN -Y-

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
was the surfboard (net)

just annoying have to uninstall it and then do that chkdsk /f /r
  • 0

Advertisements


#26
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
do what now? is it working now or not?
  • 0

#27
IAIN -Y-

IAIN -Y-

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
everything is fine now due to help on here, thank you a lot :whistling:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP