Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

RAM Booting Problems


  • Please log in to reply

#1
sokerball86

sokerball86

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
I just got a 1gb stick of Corsair ValueSelect RAM in today, same brand, same speed as the 2 sticks that I had in the computer already. I stuck the stick into the empty RAM slot on the mobo, tried to boot, and get the DRAM error beep and no boot. I then pulled one of my 512s and put the 1gb in its place, still same problem. I then proceeded to try each stick separately in each slot on the mobo, but kept getting the DRAM error beep and no boot. Even the initial configuration didn't work. Any ideas? I have a tech support ticket in with Gigabyte to see what they say, but thought it wouldn't hurt to try for more responses while I wait. I have a feeling the RAM slots in the mobo went south for some reason.
  • 0

Advertisements


#2
sokerball86

sokerball86

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 26 posts
A little update: I have tried clearing CMOS, I also tried removing and replacing the CPU. Neither of those worked. Gigbyte is being incredibly slow about responding to me, does anyone have any suggestions about other things I could try?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP