Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

problem logging on here


  • Please log in to reply

#1
sano

sano

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 64 posts
I click on bookmark(firefox) for geekstogo.com - click on log on - screen shows: 0x3 WaS HeRE !~!
Didn't know where else to post this.

address of page: http://www.geekstogo...hp?action=login

I have to click on members to log on - was ok last 12 hours ago

Edited by sano, 29 June 2006 - 11:19 PM.

  • 0

Advertisements


#2
daniel_c

daniel_c

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 360 posts
delete that bookmark.......... just type geekstogo.com...........in the web address place.......and see if it lets u log in then.........than bookmark the site again..if it let you log in.that happens to me somethimes though i dont read what it says.........it gets anoying

Edited by daniel_c, 29 June 2006 - 11:21 PM.

  • 0

#3
sano

sano

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 64 posts
doesn't change - glad to hear it's not unusual.
Thanks Daniel.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP