Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Pages won't load have to refresh, no solution.


  • Please log in to reply

#1
JoKeR

JoKeR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
Hello everyone. I am completely stumped by this one. Whenever I try to connect to ANY webpage I get a "The page cannot be displayed" error in IE or "Server not found" in Firefox on the first try of loading the page, however if I click refresh (sometimes multiple times) the page will load and will load fine after that until a reboot. As I said I have already tried using IE6.0 and Firefox. Did a complete scan of my system with Ad-Aware, AVG, eWido, Spybot S&D, etc. did not help at all. I have tried manually deleting cache and all temp files that did not help either. I have tried resetting my router to its original settings - nada. I have tried using different wi-fi spots to check if it was my home network's problem, again same thing. What ELSE could be causing this problem? Any ideas?
Thanks.
BTW I'm running Win Home SP2 with all the latest updates.
  • 0

Advertisements


#2
JoKeR

JoKeR

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
Problem fixed, issue closed. Problem was with my cable modem, reset did the job.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP