Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Can't get wireless internet to work, even though it says that I


  • Please log in to reply

#1
Prof. M

Prof. M

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Like the title says, I can't connect to the internet on either of my firefox or my internet explorer browsers, even though it says that I'm connected. When I try and load google or any other site it'll say "server not found". I can't think of anything that might've caused the problem at all. The internet just stopped working around 2 in the morning. (I connect wirelessly to a router which all of my computers share, and only this one is having problems using the internet)

Edited by Prof. M, 08 July 2006 - 07:01 PM.

  • 0

Advertisements


#2
ajcool123

ajcool123

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 159 posts
try this.

go to start -> run and type command

in the prompt type "ipconfig /release" (without the quotes)

then type "ipconfig /renew"

then try to get back on the net

let me know how it goes.
  • 0

#3
Prof. M

Prof. M

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts

try this.

go to start -> run and type command

in the prompt type "ipconfig /release" (without the quotes)

then type "ipconfig /renew"

then try to get back on the net

let me know how it goes.

There weren't any changes. It still won't connect. :whistling:
  • 0

#4
Prof. M

Prof. M

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts

try this.

go to start -> run and type command

in the prompt type "ipconfig /release" (without the quotes)

then type "ipconfig /renew"

then try to get back on the net

let me know how it goes.

There weren't any changes. It still won't connect. :whistling:

I don't know what happened, but for some reason my connection on this computer is working again. :blink: Hope it wasn't a hacker who wanted to mess with me, although I can't see that happening since I had Lockdown enabled (disables all internet access) after I found out that my connection wasn't working.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP