Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Webroot Spy Sweeper - 2 Problems


  • Please log in to reply

#1
Triple C

Triple C

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I upgraded recently to the latest version of Webroot's Spy Sweeper a couple of weeks ago and I still can't get my scheduled sweeps to take hold. I follow all of the steps in the Schedule Wizard and, when I'm done, the sweep appears in the box at the top of the Options page. I then click on the Home tab and it the Next Sweep field say "None Scheduled". When I go back to the Options tab, my scheduled sweep has disappeared.

My second issue is that I installed a video editing program on my computer. There was a Spy Sweeper alert saying that "Pixie Tool is attempting to contact a DNS server". The recommended option was to always deny that access. Now, neither the video program nor I can contact the website to register the program and received the activation code. How can I change the "always deny" setting to "always allow?"
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Could be this

http://www.castlecop...hink_Twice.html

Can you disable webroot and use the video programme
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP