Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Service Control Manager win2003 And This Issue


  • Please log in to reply

#1
zillah

zillah

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
I have got win2003 server Enterprise Edition SP1, when I started the laptop, I have to wait till the winOS is loaded completely, and I have to wait the below message :
http://img145.imageshack.us/img145/5673/servicecontrolmanagerhh2.jpg

Posted Image


Some times (more than once) the above message did not pop up, and I have to restart the PC again, and some times I have to wait 15 minutes for the message to come up and some times it does not.

Now if the message does not come up , I can do nothing with the PC (i.e. I can not open file, browse Internet Explorer or any other program)

What Should I do to overcome this issue.

Thanks
  • 0

Advertisements


#2
zillah

zillah

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
http://img317.images...nyveiwerkx4.jpg


Posted Image
  • 0

#3
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Looks like your Dell Latitude needs a driver that is not included with Server 2003. Have you checked Dell's website for 2003 drivers for your system? You can boot into safe mode to install them if found.
  • 0

#4
zillah

zillah

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts

Looks like your Dell Latitude needs a driver that is not included with Server 2003.

Thanks admin, but the problem happened recently, I have got no problem since 1 year, if the problem with the driver , I should have been experiencing this since one year back
  • 0

#5
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Update any drivers recently? Video, sound, system board?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP