Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Very strange network gaming problem


  • Please log in to reply

#1
funtmachine

funtmachine

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 69 posts
Hi,

My flatmates and I all have NFSMW (Need For Speed Most Wanted) installed. Me and my mate have XP 32 bit and the other mate has XP 64 bit. Our network is fine, because all of our games work well for LAN gaming, except, when we play NFSMW on LAN, the guy with 64 bit windows cant be included in the game. It all works fine until the race loads, and hes just not there to race against. He has tried downloading the latest patches for NFSMW. I dont think its a 64 bit problem, because the game runs in 32 bit anyway. He thinks he did fix it ages ago but cant remember how... Our network connectivity is good, we can all ping each other, and all firewalls are off..

Thanks for any ideas..

Dave

Edited by funtmachine, 23 August 2006 - 08:45 AM.

  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
what about if he hosts the race?
  • 0

#3
funtmachine

funtmachine

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 69 posts
Yeh, we have tried him hosting the race. The problem is then, the race loads for him, with only him in it
and then the race loads for us, with only us in it, so two of us can race, and then my other mate is in this race all by himself. The leaderboard has his name there which is weird, so it mustnt be a network problem. Also last night i made sure that all three of us were using the same patch version, 1.3.

Hmmm...

Dave
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP