Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Desktop&Startup problems after removing spyware(s)


  • Please log in to reply

#1
Arudap

Arudap

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello Geeks To Go forum, nice forum! i appreciate the fact that you help for free :blink:

Anyway as you see in the topic title i'm having a problem.
I already knew i had some spywares but i didn't remove them cause i had no time, but yesterday a SpySheriff thing self-installed and scanned my computer, it caused me lotta problems so i had to remove it (and i noticed that it was a spyware, of course).
After removing it did some scanning with avast! Antivirus, Ad-Aware and TuneUp Utilities. I deleted infected files (there was W32:Agent-gen, Lager-T, Tibs-LH), some of those files was system files so i was worried...
then my desktop become blank and the wallpaper couldn't be changed, and at Startup my system now is a bit slowed down.
I found THIS on your forum and i said "Wow! Someone with my same problem spontaneously posted the solution! lucky!" but unfortunately it didn't work at all. I was able to restore the wallpaper but now is unchangable again, i use a program called Wallpaper Changer that changes my wallpaper every minute and it doesn't work anymore due to this problem.

What should i do?
Oh here's my HiJack, hope it will be helpful
[Sorry for my awful grammar and thanks in advance for :whistling:]

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 13.34.20, on 27/08/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\volumec.exe
C:\Programmi\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Documents and Settings\Arudap 3rd n3rd\Documenti\WallpaperChanger_v1.90\Wallpaper.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Documents and Settings\Arudap 3rd n3rd\Documenti\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.it/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Collegamenti
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: Class - {FF379A50-3402-6FF9-B677-04BDE7BB8BDC} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [BootSkin Startup Jobs] "C:\Programmi\Stardock\WinCustomize\BootSkin\BootSkin.exe" /StartupJobs
O4 - HKLM\..\Run: [VolControl] C:\WINDOWS\volumec.exe -i
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Programmi\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [WallPaper] C:\DOCUME~1\ARUDAP~1\DOCUME~1\WALLPA~1.90\WALLPA~1.EXE /h
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Programmi\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Programmi\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537} (MSN Photo Upload Tool) - http://lo-zio-aludap...ad/MsnPUpld.cab
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Programmi\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Programmi\File comuni\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: TuneUp WinStyler Theme Service (TUWinStylerThemeSvc) - TuneUp Software GmbH - C:\Programmi\TuneUp Utilities 2004\WinStylerThemeSvc.exe
  • 0

Advertisements


#2
Arudap

Arudap

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Oh, sorry for the double post but the dekstop problem is mysteriously gone... in the same moment i posted, so thanks anyway... oh my god that's kinda weird. O_O
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP