Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Audio balance problem


  • Please log in to reply

#1
xlambx

xlambx

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
Yo, On my computer you can only hear on the right side. At first, I thought it was the speaker wires or something. So i tried rearranging them. But then when i switched around, the only speaker started playing and one didn't. So then I connected hearphones. And I can only hear on the right side. I have used Winamp and Windows Media Player to check. Both of them are balanced at center, but still only the right side plays. I used Divx to watch a movie and only the right side plays at well. I've checked my volume settings on the systrem tray but still no luck. Help please.
  • 0

Advertisements


#2
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
have you checked your audio properties

right click on your speaker icon then adjust audio properties

on speaker settings

click volume ...check where your sliders are if there not equal make them then click ok
  • 0

#3
xlambx

xlambx

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
they are both equal. and when i slide all the way to the left, i hear no sound.
  • 0

#4
exparisstevie

exparisstevie

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 113 posts
Any issues showing in device manager?

Steve
:whistling:
  • 0

#5
xlambx

xlambx

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
hmm nope. but sounds all good now. i don't know why. I've restarted and shutted off computer before. But when I went on tonight it just worked. so thanks for the help. =]
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP