Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer very slow HijackThis log attached


  • Please log in to reply

#1
petsr4keeps

petsr4keeps

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
My computer is very slow and I do not know what the problem is. As suggested on your site, I have downloaded and run adware, ewido spyware, spyboot and still my computer is very slow. It is taking several minutes to search and downloading has become impossible. Can you please assist me with this?
I have attached a copy of my HijackThis log

Thank you

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 11:58:08 AM, on 8/28/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\S3tray2.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe
C:\WINDOWS\LTMSG.exe
C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
C:\Program Files\Adobe\Photoshop Album Starter Edition\3.0\Apps\apdproxy.exe
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\ewido anti-spyware 4.0\ewido.exe
C:\WINDOWS\System32\cisvc.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\ewido anti-spyware 4.0\guard.exe
C:\Program Files\Sony\MD Simple Burner\NetMDSB.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\WINDOWS\System32\snmp.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\cidaemon.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Documents and Settings\Owner\Desktop\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://g.msn.ca/0SEE...S01?FORM=TOOLBR
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.ca/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://red.clientapp...://my.yahoo.com
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://g.msn.ca/0SEE...S01?FORM=TOOLBR
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://www.metacrawl...wler?general=%s
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = \blank.htm
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = localhost
R3 - Default URLSearchHook is missing
F2 - REG:system.ini: UserInit=C:\WINDOWS\system32\userinit.exe
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O3 - Toolbar: Easy-WebPrint - {327C2873-E90D-4c37-AA9D-10AC9BABA46C} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [S3TRAY2] S3tray2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\windows\system\hpsysdrv.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\System32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ccRegVfy] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccRegVfy.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Software Update\HPWuSchd.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [VTPreset] VTPreset.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LTMSG] LTMSG.exe 7
O4 - HKLM\..\Run: [snpstd] C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Photo Downloader] "C:\Program Files\Adobe\Photoshop Album Starter Edition\3.0\Apps\apdproxy.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [!ewido] "C:\Program Files\ewido anti-spyware 4.0\ewido.exe" /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\ypager.exe -quiet
O4 - HKCU\..\Run: [MoneyAgent] "C:\Program Files\Microsoft Money\System\mnyexpr.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O8 - Extra context menu item: &eBay Search - res://C:\Program Files\eBay\eBay Toolbar2\eBayTb.dll/RCSearch.html
O8 - Extra context menu item: &Search - http://bar.mywebsear...?p=ZBzeb032YYCA
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Add To Print List - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_AddToList.html
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint High Speed Print - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_HSPrint.html
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Preview - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_Preview.html
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Print - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_Print.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O12 - Plugin for .xfd: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\nppdf32.dll
O16 - DPF: {11260943-421B-11D0-8EAC-0000C07D88CF} (iPIX ActiveX Control) - http://www.ipix.com/viewers/ipixx.cab
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft....k/?linkid=39204
O16 - DPF: {49232000-16E4-426C-A231-62846947304B} - http://ipgweb.cce.hp...ads/sysinfo.cab
O16 - DPF: {88D758A3-D33B-45FD-91E3-67749B4057FA} - http://dm.screensave.../sinstaller.cab
O16 - DPF: {88D969C0-F192-11D4-A65F-0040963251E5} (XML DOM Document 4.0) - http://ipgweb.cce.hp...oads/msxml4.cab
O16 - DPF: {A18962F6-E6ED-40B1-97C9-1FB36F38BFA8} (Aurigma Image Uploader 3.5 Control) - http://photolab.ca/e...geUploader3.cab
O16 - DPF: {A8F2B9BD-A6A0-486A-9744-18920D898429} (ScorchPlugin Class) - http://www.sibelius....tiveXPlugin.cab
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\WINDOWS\SYSTEM32\igfxsrvc.dll
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O23 - Service: ewido anti-spyware 4.0 guard - Anti-Malware Development a.s. - C:\Program Files\ewido anti-spyware 4.0\guard.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPodService - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: MD Simple Burner Service (NetMDSB) - Sony Corporation - C:\Program Files\Sony\MD Simple Burner\NetMDSB.exe
O23 - Service: NVIDIA Driver Helper Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PACSPTISVR - Sony Corporation - C:\Program Files\Common Files\Sony Shared\AVLib\Pacsptisvr.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe
O23 - Service: Sony SPTI Service (SPTISRV) - Sony Corporation - C:\Program Files\Common Files\Sony Shared\AVLib\Sptisrv.exe

Edited by petsr4keeps, 28 August 2006 - 10:04 AM.

  • 0

Advertisements


#2
computerwiz12890

computerwiz12890

    Fixer-upper guy

  • Retired Staff
  • 1,802 posts
This is not the forum for HijackThis logs. If a log is requested in this forum, it is to be attached, not posted out. We do not like to post hijackthis logs in sections other than the malware forum as we do not want to encourage people to post malware issues in this forum. Please edit your HijackThis log out of your post.

For your problem, try this:

Download and install Tune Up 2006 Trial

Click on Clean up & Repair. Run TuneUp DiskCleaner. Delete all junk files. Afterwords, return to the Main Screen.

Click on Clean up & Repair. Run TuneUp RegistryCleaner. Fix all errors. Afterwords, return to the Main Screen.

Click on Optimize & Improve. Run TuneUp RegistryDefrag, which will take a few minutes and need a reboot.

After the reboot, start Tune Up again. Click on Optimize & Improve then click on TuneUp System Optimizer. Now click on Accelerate downloads and Internet surfing to accelerate downloads, select the speed just above your actual connection speed, this requires a reboot.

After the reboot, start Tune Up again. Click on Optimize & Improve then click on TuneUp System Optimizer. In the menu to the left called "Wizards", choose System Advisor. Note some of the advice it tells you.

Edited by computerwiz12890, 28 August 2006 - 10:23 AM.

  • 0

#3
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
have you tried cleaning your computer and defragmenting
if you cant download cleaner go to your tools at the top of your page select internet options then delete cookies and delete files make sure you delete offline too then click ok

heres a cleaner ..... http://www.ccleaner.com/


heres something you should do



clean your prefetch folder GO START...CLICK RUN...TYPE IN... prefetch ...CLICK OK..EDIT..SELECT ALL ..ON ANY BLUE FILE RIGHT CLICK THEN DELETE.............go to your tools menu at the top of your page select internet options delete cookies... delete files including offline put check mark click ok then close by clicking apply then ok.....go start..... all programs....accesseries...system tools....disk defragmenter.....just defragment ......

when your done that do this

go start rick on my computer and open it .....on c drive right click and click on properties select tools then click on check now make sure both boxes are checked then click start

if a black pop appears dont be alarmed you should see a flashing white bar ..type the letter y for yes hit enter reboot

let this proccess go through 5 stages

Click start then run, type sfc /scannow then press enter, you need the XP CD and Windows File Protection will show a blue onscreen progress bar, when the bar goes, reboot

all of this will eliminate problems and fix some if your still having problems we will look at other options

Edited by rushin1nd, 28 August 2006 - 10:22 AM.

  • 0

#4
emery

emery

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 583 posts
Hi petsr4keeps,


When did this start happening? Have you installed anything recently?
  • 0

#5
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
well for one thing you have mywebsearch it will slow you down
  • 0

#6
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
mywebsearch toolbar installed its self in your add and remove programs

it did that to a friend of mine.... but its your choice
  • 0

#7
petsr4keeps

petsr4keeps

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
Sorry I am in the wrong forum. I checked my add and remove programs and mywebsearch is not showing up in there.
  • 0

#8
computerwiz12890

computerwiz12890

    Fixer-upper guy

  • Retired Staff
  • 1,802 posts
That's because it is not there, only the left over "context menu" is there. rushin1nd has not gone through training for analyzing a HijackThis log.

Please continue with my instructions, in addition to answering emery's questions. If my fix does not work, knowing what you might have installed/changed recently could give us a clue as to what is going on.
  • 0

#9
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
nevertheless its there try taking a look by right click your a blank spot beside your standard buttons and see what shows up
  • 0

#10
petsr4keeps

petsr4keeps

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
Thanks....I am in the process of downloading and running the Tune Up 2006 program, but it is taking a little time.
  • 0

Advertisements


#11
petsr4keeps

petsr4keeps

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
I downloaded and ran Tune Up 2006, but I did not have an option of clicking on Optimize and Improve, so I could not run the TuneUp Registry Defrag. What should I do now?
  • 0

#12
petsr4keeps

petsr4keeps

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
I downloaded and ran Tune Up 2006, but I did not have an option of clicking on Optimize and Improve, so I could not run the TuneUp Registry Defrag. What should I do now?
  • 0

#13
computerwiz12890

computerwiz12890

    Fixer-upper guy

  • Retired Staff
  • 1,802 posts
Defragging the registry is not too big a deal. As long as you were able to do the other things. Did you notice any improvement?

And, you never answered emery's questions:

"When did this start happening? Have you installed anything recently?"

answering these questions may give us a clue as to what to do next.
  • 0

#14
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
Optimize and Improve it should work
maybe something wrong with download

see what the computerwiz has to say cause i havent heard not Optimize and Improve
not working
  • 0

#15
petsr4keeps

petsr4keeps

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
To answer Emerys question... This problem has been ongoing for the past 2 weeks or so. I did install Sympatico MSN Premium from Bell and Removed the Panda virus/security program as I was having problems with the speed of my computer, so I called Bell for troubleshooting and they suggested that I try their product. I am currently running the Tune up Registry Defrag.

Edited by petsr4keeps, 28 August 2006 - 11:54 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP