Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Outook Express Problem


  • Please log in to reply

#1
Pluto56

Pluto56

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
Lately, when I send a video to someone, usually a windows media player, Outlook Express will send it twice.
It doesn't do this with text emails, only with a WMP video.
I've checked settings, everything looks right.

Any ideas? I could switch over to Outlook, or Thunderbird, but I tend to like OE better.

Thanks in advance! :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
Pluto56

Pluto56

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
ahh, discovered something.
I'm sending the video from a folder in My Pictures, not forwarding another email.
If I send it while OE is already open, it will send twice. If OE is closed, it will send only once. Odd thing is though, OE just shows it sent once in the sent folder either way.
Beats me. Guess I'll just have to have OE closed before I send any other videos.
  • 0

#3
emery

emery

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 583 posts
weird..

Anyway, thanks for letting us know how you fixed it.
  • 0

#4
Pluto56

Pluto56

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
anyone know why it would send the video twice with OE open? Keith? anyone?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP