Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

CoD Sound prob


  • Please log in to reply

#1
Jazza

Jazza

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 240 posts
Hey

On call of duty when i try to run some of the missions Eg. Berlin (last mission) it shows and error saying it cant blend a high and low sound files because they don't use the same sound players. i have completed the game before so all the missions work until now

Note: I have changed the sound settings of the game but put it back. Would that make a difference?
:whistling: Please help :blink:
  • 0

Advertisements


#2
Jazza

Jazza

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 240 posts
Hello??
  • 0

#3
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Hello Jazza and welcome to G2G!

Uninstall the game > delete any folders that are left over > clean up your registry with a registry cleaner such as CCleaner > restart the PC > install the game and update it with the latest patch.

What are the specs of your PC?
If you don't know then please download and run SysSpec. Run the file > click on the system button > click edit > click copy to clipboard and then paste it with your reply.

Do you have the latest hardware drivers installed?
  • 0

#4
Jazza

Jazza

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 240 posts
UPDATE: Im so lazy i have just uninstalled it and doing that ccleaner thingy
  • 0

#5
Jazza

Jazza

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 240 posts
Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2
Internet Explorer: 7.0.5450.4
Memory (RAM): 192 MB
CPU: AMD Sempron™ Processor 3000+
CPU Speed: 1799.4 MHz
Sound card: Realtek AC97 Audio
Display Adapters: VIA/S3G UniChrome Pro IGP | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD
Screen Resolution: 1024 X 768 - 32 bit
:
Network Adapters: WAN (PPP/SLIP) Interface
CD / DVD Drives: E: LITE-ON COMBO SOHC-5236V | J: LT8414O GJT224K | K: LT8414O GJT224K | L: LT8414O GJT224K | M: LT8414O GJT224K
:
COM Ports: COM3 | COM1 | COM2
LPT Ports: LPT1
Mouse: 16 Button Wheel Mouse Present
Hard Disks: C: 35.6GB | D: 36.0GB
Hard Disks - Free: C: 11.6GB | D: 27.8GB
USB Controllers: 5 host controllers.
Firewire (1394): Not Detected
:
Manufacturer: Award Software International, Inc.
Product Make: Aspire T135
:
AC Power Status: OnLine
BIOS Info: ATAT COMPATIBLE 083005 VIAK8 42302e31
Time Zone: E. Australia Standard Time
Battery: No Battery
Motherboard: Acer K8VM800MAE
Modem: Agere Systems PCI Soft Modem
  • 0

#6
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Looking at your specs your using integrated sound and graphics.
Integrated sound and graphics aren't very good for running games.

Make sure you've updated your drivers.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP