Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Streaming Video Problem.


  • Please log in to reply

#1
Dredginator

Dredginator

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Ok. I recently reformatted. I simply cannot stream video using WMP or QT players. If i save the file to my hard drive first, there are no problems viewing the content. When i visit youtube I also have no problems viewing their vids. All my video drivers are up to date on the card. (i am running on an nvidia GeForce 6600 gt.) I have tried uninstalling/reinstalling both WMP and QT to no avail. Any suggestions would be muchly appreciated. Im about to pull my hair out.

P.S. Im running a DSL connection.

Thnx,
RJ

**Edit** Sorry...I failed to mention that when i do try to stream video, it locks up my entire system and i have to a manual restart.

Edited by Dredginator, 26 October 2006 - 08:37 PM.

  • 0

Advertisements


#2
officialblueboys

officialblueboys

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 138 posts
I think you should use Streaming Internet TV and Radio to view streaming videos
http://www.softpedia...and-Radio.shtml

Or try upgrading your WMP
  • 0

#3
Dredginator

Dredginator

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
ill try the link you gave me. I hav already upgraded WMP to v 11 to no avail. Thnx for the advice Ill let you know. :whistling:
  • 0

#4
Dredginator

Dredginator

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
thanks for the advice....I tried it..no dice. Im running WMP 11. I have all my updates and plug-ins!



**EDIT** Update....I contacted the Windows media player 11 beta tech support team at MS (that was a mouthful) They are clueless. I spent an hour on the phone with the guy to no avail!!! I even just reformatted AGAIN. It baffles me.

Edited by Dredginator, 27 October 2006 - 02:26 PM.

  • 0

#5
officialblueboys

officialblueboys

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 138 posts
Can u tell me the name of the site from where you are tryin to stream videos?
  • 0

#6
Dredginator

Dredginator

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Really anyone that uses WMP or QT. Crapville.com, albinoblacksheep.com, timekillers.com, myspace. you name it
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP