Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Plug and Play won't


  • Please log in to reply

#1
Bigian

Bigian

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hi hope someone can help,

I am Running windows Xp pro and have recently installed SP2.

Prior to install I could use my card reader built into my printer, my USB storage pens and transfer music onto my sons mp3 player.

Since installing SP2 none of these devices are working they do not appear in my computer, they used to put an ICON in my computer and open automatically but now they are detected, and the drivers load, then I get the message that they are ready for use but they do not open so I can use them, they appear in the device manager and troubleshooting them says they are working correctly , tried rolling back device criver but none installed and also loaded drivers from original cd's all with same result.

Edited by Bigian, 22 November 2006 - 04:36 AM.

  • 0

Advertisements


#2
pip22

pip22

    Trusted Tech

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 2,663 posts
This might help, Bigian.

http://www.stevesfor...ic.php?id=41894
  • 0

#3
Bigian

Bigian

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hi , I have tried updating my drivers and the computer says that no better drivers are availble,

I then uninstalled all the usb devices and restarted my computer , all the devices were detected and their drivers installed automatically.

the usb modem still works and the printer will print ,

but the card reader on the printer still does not work , and my usb pen is detected but not usable as no ICON is generated.

whilst updating my drivers for the usb devices I noticed I have 2 usb root hubs ( shown in attachment ) and 2 usb open host controllers with vertually the same ID is this normal or is this part of the problem
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP