Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound Card Drivers Corrupt


  • Please log in to reply

#1
TC DW

TC DW

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hello I'm having trouble with my sound. My headset or speakers will not play sound. But for some reason on AVG Antivirus when i try to close it. It makes a "beep" noise and echoes. But when i try to play games i have no sound. I tried scanning for viruses. I found one and this wasnt the problem though. Even when i open control panel / sound devices, it says "No Devices Found" on every box to select sound devices. I tried looking at the properties on my sound card and it says running fine. I tried updating and it wont update. I probably wont be able to respond on the forum for a while. If one of you guys have msn PM me on nrddrift@hotmail.com or just email me.



Thank you,

Dylan W. Wilkison

Edited by TC DW, 11 December 2006 - 06:11 PM.

  • 0

Advertisements


#2
TC DW

TC DW

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
now i can hear sound but its echoing like i said and now i still cant mess with sound devices

EDIT: fixed drivers were corrupt and settings were put to echo :S

Edited by TC DW, 11 December 2006 - 06:40 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP