Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Can't see my handy drive


  • Please log in to reply

#1
ngaisteve1

ngaisteve1

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
I have a problem to see my handy drive. My Window XP manage to detect it. But, that drive doesn't appear in my window explorer. I have C drive, D drive and E drive (DVD ROM)

There is a green arrow icon appear on the right bottom. When I double click it, and click stop, I saw this image (in my attachment - screenshot.gif).

Only when I restart it, and try it again, it works. But, after I remove it (even using safe method), the drive for my handy drive still there, with a red color question mark. And, if I put my handy drive back, it is not viewable again until I restart my window again. :whistling:

My handy drive is ok because when I tried it in another pc, no problem.

What is the problem here? Thanks.

Attached Thumbnails

  • screenshot.gif

  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
by "handy drive" i assume this is a usb drive?

plug it in and right click on "my computer" choose managed then disk management...do you see the "handy drive" in the list to the right? if so right click it and choose "assign drive letter" choose the next free letter (probably F for you) press apply and ok now do the safe removal fo the drive...and plug it back in...better?
  • 0

#3
ngaisteve1

ngaisteve1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
Hi dsenette, thanks for the reply. Don't know why, just now when I try it, it works normal. Anyway, it I face the problem again, I will try out your way. Thanks a lot.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP