Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Spybot takes hours to run scan


  • Please log in to reply

#1
lindasota

lindasota

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
:whistling: Yesterday I updated Spybot, then ititiated a scan that took several hours to complete. When the scan finally finished, Spybot didn't report any problems. I immediately initiated another scan, and the same thing happened- it began to chug along verrrrry slowly. So I cancelled that scan.

I've used Spybot for several years, and it always scans in 10 minutes or so, so this is a sudden change.

Can anyone tell me if this is of concern? My anti-virus (CA) hasn't picked up anything. I ran trend Micro Housecall and it also came back clean.

If this issue with Spybot doen't indicate potential malware on my machine, I'd still like to figure out how to get Spybot working well again.

Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
lindasota

lindasota

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
:whistling: Sorry, folks. I didn't see that my initial post from yesterday (into the Malware forum) had been moved here. Didn't mean to re-post.

Still hoping someone has advice for me.

Thanks

Edited by lindasota, 15 January 2007 - 07:03 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP