Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

media test failure


  • Please log in to reply

#1
mediatest

mediatest

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I am building my first computer with a xfx nFORCE 680iLT SLI motherboard, xfx GeFORCE 8600 GT PCI EXPRESS GRAPHICS CARD, G.SKILL 2GB RAM, Intel Core 2 Duo 2.13 GHz, western digital 320 GB SATA hard drive, and a lite on dvd-rw SATA. Whenever I start the computer it reads Boot from CD: some copyright stuff, media test failure check cables, but I have checked every cable twice.
  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
are you trying to boot to the CD? or what? tripple check your drives...make sure the cables are the right way round, in the right ports, and make sure the power cables are connected...also boot into bios and see if there's a setting called "boot do lan" or PXE boot or something to the effect of booting to a network...if you find that setting disable it
  • 0

#3
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
The OP's computer is trying to boot off something, failing on everything it can and is trying to boot off the network. Put your XP/Vista disk in the CD tray.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP