Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

sound dont work


  • Please log in to reply

#1
pytis

pytis

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
ok my sound doesint work for my computer. when i had linux it did work but now it doestint. i tries speakers and head-phoes but on the sound and audio devices properties it says no audio device. it seems weird i dont have a instalacin cd for my sound card. i dont even know what my soud card name is. (dont know where its located in my pc) its a gaming pc and my sound doesint work!! this sux!!. plz help.

PS. i just instaled new parts to my computer before i instaled windows.
PPS. my firefox browser is runing unusuly slow since i instaled XP
PPPS. screw Flanders
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Get Everest Home, double click desktop icon, click + next to computer then summary, see which sound you have, get driver from manufacturers site

Everest Home
  • 0

#3
pytis

pytis

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
it doesimt seem to say what sound i have in summary.

Edited by pytis, 14 April 2005 - 04:58 PM.

  • 0

#4
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
It is shown as multimedia below display or you can click multimedia and then windows audio to see what it says for wave
  • 0

#5
pytis

pytis

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
it says nothing for windows audio
  • 0

#6
katiegirlhorse

katiegirlhorse

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
If u have a new motherboard, insert the CD and choose to install the Media Driver(or whatever name it is given)
  • 0

#7
pytis

pytis

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
dont have a cd :tazz:
  • 0

#8
pytis

pytis

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
ok i tried something i took out all my hardware from my computer but i could not find any make/model for my motherboard but on the botom of the pc it said what make/model the computer was and the motherboard came with the computer
ita a shuttle xpc backbone SS56G so i went to shuttle.com and dounloded all the drivers for my pc model, i instaled it but nothing hapened... no sound i rebooted.... no sound the volume control doesint even open it says theres no mixing devices avalable. so someone help...please.
  • 0

#9
pytis

pytis

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 34 posts
hehe i forgot to activate it in bios sorry for the inconvinjence ya i know misspeled
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP