Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound/Soundcard problem?


  • Please log in to reply

#1
ri0t

ri0t

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
ok ..what im trying to do is record a clip from this game called mugen through a recording program, ive tried ''hypercam2'' and ''snag it'' so far and it records it fine except it doesn't pick up the sound from in the game, but when i added a song for background in windows movie maker it worked, im starting to think maybe its a problem with my system's sound since both these programs aren't picking it up and im pretty sure ive checked all the right preferences for it to work.. @ 1 point a tutorial told me i should go to my volume control and click recording then check off mono mix & stereo, but ive noticed on this comp the only 3 options i have are ''in line'' ''rear mic'' & ''microphone'' after i click recording, since this comp is relatively new ive had it for a few months and i remb. having about 7 options for volume on my old one...

my computer isa dell dimension c521 amd x2, ive dwnloaded every audio driver an installed them off the website, my soundcard is either legacy or sigmatel im not sure, but i can check..

help would be greatly appreciated :whistling:
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP