Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Program aren't loading


  • Please log in to reply

#1
t1d3troitboi

t1d3troitboi

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
I'm having trouble with a few programs AIM6, WMP11 and IE7. With AIM and WMP 11 I'll click on them but they woun't load up. I have tried to reinstall them but still have the same trouble. With IE 7 (I know about firefox but the sites I need won't work with it) on some sites I'll click on a link and then it will just sit there. I have given it more than enough time to be able to load and have check with friends to see if the site work for them and it does... I have tried to use tools on it and the page just sits there not loading. I thought that it might be some type of virus or malware but I have ran AVG, LSPfix, winsockxpfix and check hijack, it is looking clean... Please Help! I have add hijack log just in case..


Attached File  HiJackThis_log.txt   6.1KB   111 downloads
  • 0

Advertisements


#2
atearwhofellnot

atearwhofellnot

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 64 posts
Hi Thanks for posting, A few questions for you... When did this start happening. Did these problems start shortly or right after installing a new program? Have you tried a system restore?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP