Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

motherboard


  • Please log in to reply

#1
buffman

buffman

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
installed new motherboard now it says moniter not plug in. unplug all expansion cards cleared cmos removed video card used onbaord video still have same promblem. what do you think? bad mobo
  • 0

Advertisements


#2
BTPH

BTPH

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 167 posts
i got the same problem man, a mate of mine told me it was the RAM, he said its happened a million times and its the ram, but i bought new ram with the motherboard and its in properly, im sure of it, another guy told me i had to enable the motherboard vga, got no idea wot that means and the guys on this forum told me to do wot u did, remove all cards and clear cmos but nothing
  • 0

#3
BTPH

BTPH

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 167 posts
hey i jus found this thread

http://www.geekstogo..._on-t15069.html

apparently we're havin a common problem, its the power supply, it needs to be changed (which pisses me off, i already bought new mobo and new ram)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP