Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

ie 6


  • Please log in to reply

#1
ronkro

ronkro

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have aproblem. I can log into any website once then when I go to another website it tries to open the site but just keeps flipping the screen evey 10 or so seconds but never opens the site. If i close explorer and go into it again and type in the site I want to go to it will go to it, no problem. But if I try and go to another site the same thing happens again. I have no virsus, have removed Mcafee, run a repair on Win xp pro, uninstalled explorer and reinstalled but I can't get this problem fixed. Everything else works fine. Thanks
  • 0

Advertisements


#2
Gravity Gripp

Gravity Gripp

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 1,813 posts
ronkro, welcome to Geeks-To-Go.

There could be a number of things that would be causing this, but most likely is some sort of spyware/malware.

First, if you would take a look at THIS POST and following directions. The Malware team will look over your HijackThis log and determine if you computer has any spyware related issues. If it doesn't, I'll be more than happy to assist you further.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP