Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No Sound After Reformat


  • Please log in to reply

#1
Rahena

Rahena

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
After reformatting my computer with Windows XP I have no sound. My default audio device is SB Audigy Audio and Windows says everything is fine.

It's not just sound either when I connect my speakers to the computer, the speakers work fine I tested them, there is no fuzzy background noise that if you lean close you can hear even when there is no audio playing.

I'm not sure if that means that my computer might have gotten damaged when I transported it from my house to my friends to work on reformatting it. Any possible reasons this could be happening and solutions would be greatly appreciated. Thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
pip22

pip22

    Trusted Tech

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 2,663 posts
If your sound device is not listed by name (ie Soundblaster xxx) in Device Mnager and there's a red or yellow symbol there with "Unknown Device", then the Soundblaster driver is not installed. Install this from the CD supplied with your SoundBlaster sound-card or please supply us with more system info by running 'Belarc Advisor' from here: http://www.belarc.co...e_download.html
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP