Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Disappearing Website

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi all,
I am having no success connecting to "www.astronomy.com"......using - first - Firefox (version 2.O), and also IE6. What happens is that the website briefly starts to open, then ZAP - within half a second - it AND the browser close, returning me to my Desktop......I have called my ISP - Comcast - and they don't have a clue. I have tried without a firewall (scary) to no success...I have lowered security settings to no success. I've tried flushing dns - whatever means - to no success.
Using XP, have made no changes, no gaming on this computer, it is a 'clean' machine.....clear temp/history/etc on a Daily basis...
I am open to any suggestions.....all other websites open fine. I called the Website, they said to - you guessed ite - call the ISP. By the way, Comcast was able to open the website on their end...go figure...
so, any help appreciated..
Thanks, Pete
  • 0





  • Member
  • PipPip
  • 94 posts
Works ok here with firefox/ie/opera.

Something in your system doesn't like.

Have you looked at Evenviewer to see if its logged the cause of fault.

run > eventsvwr
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP