Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Network troubles under Vista

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hey all, i'm new here, and I have a problem :)

Up to now I was using a PC with Windows XP with a broadband connection (Router = Sagem F@st 1400W), however 2 days ago I bought a new PC with Vista, and I got the same Router connected and installed to the new PC.

Here's the problem, under Vista I can access internet through IE (although download speeds are slow, the sites still load just as fast) but certain programs cannot access internet (for example Steam or Windows Live Messenger).

Now I have disabled the Windows Firewall, Windows Defender and removed Norton, and also tried other stuff but nothing works.

I've also noticed that under Vista I can't access my router's page correctly ( because the menu won't load (it says there's errors on the page...)

If anyone has any clue on what to do it would be greatly appreciated,

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP