Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE screwing up, PLEASE HELP!


  • Please log in to reply

#1
necyomancy666

necyomancy666

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have no idea what is wrong with my internet. It never had a problem until yesterday. When I go to a website, sometimes it has a cannot display page, and the site would be working a few minutes before. The most common thing I am getting though is if I put in a URL, down on the progress bar, it will start going through different sites. For example, I put in "forum.bodybuilding.com" It doesn't need a www. or anything. I put that in, then on the progress bar, it starts going through forum.bodybuilding.com.edu, forum.bodybuilding.com.net, forum.bodybuilding.com.gov, etc. etc...UNTIL it gets to forum.bodybuilding.com.org and then the page will show, but it's not the right page. It is some other bs website, com.org or some crap. It happens when I put in other websites as well. Google, Yahoo, Hotmail, anything. I have cleared all of my cookies, temp, history, recycle bin...have run Norton, HouseCall, SpyBot, CCleaner, AdAware...the problem keeps coming back. I delete all the spyware/adware and the virus scans report nothing. What's the deal? Has anyone else experienced this? What is it, and how do I get rid of it!? Any help would be highly appreciated. Thanks!!

P.S. - I have included a picture of what ends up happening.

Attached Thumbnails

  • net.JPG

  • 0

Advertisements


#2
neilnpatel

neilnpatel

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
called spyware
  • 0

#3
makai

makai

    Portlock - Oahu

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,793 posts
Yes, I have to agree with neilnpatel... you have some malware on your computer.

Go HERE and follow the directions/recommendations. If you need further assistance, create a post in the Malware Forum. Please note that the malware folks are quite busy... so you may not get a response right away.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP