Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Sound,Audio problem


  • Please log in to reply

#1
Mr. Paventi

Mr. Paventi

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Suddenly I dont know I opened my pc and no sound!
I tried so many things to figure out what was the problem!
I tried to see if it was the ports and the program that works with my speakers (KX project).
I also went to accessories/entertainment/volume to figure out what was happening nothing appear to be abnormal but there is just no sound coming out of my speakers.
Please help me !
Thxs in advance
  • 0

Advertisements


#2
andrew brunner

andrew brunner

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 55 posts
what sound card do you have.

(i know this is a dumb quest. just need to make sure.lol) ar the speaker wires plugged in the right place and the mute isnt on.

I would suggest installing new driver. if that doesnt work idont know.
  • 0

#3
Mr. Paventi

Mr. Paventi

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts

Suddenly I dont know I opened my pc and no sound!
I tried so many things to figure out what was the problem!
I tried to see if it was the ports and the program that works with my speakers (KX project).
I also went to accessories/entertainment/volume to figure out what was happening nothing appear to be abnormal but there is just no sound coming out of my speakers.
Please help me !
Thxs in advance

Everything seems to be normal like I said, but there is simply no sound outing of my computer.
Technically everything is properly connected by the way.
  • 0

#4
andrew brunner

andrew brunner

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 55 posts
i dont know what it could be than, did you try to hook up a diff set of speaker or hedphones to the comp and see if its something wrong with the speakers itself
  • 0

#5
shard92

shard92

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,129 posts
have you checked in the device manager to see if the sound card is still listed? you may need to uninstall the driver and reinstall it....
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP