Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Modem issues

  • Please log in to reply

Hells Bells

Hells Bells

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Help please!

I'm running windows xp and using my motorola cell phone with alltel and there axcess mobile link program as my modem. It hooks up with a usb cable. Everything had been working semi o.k. but the past month or so as I am browsing the internet it slows down then stops on the web page whatever you are doing. I hit disconnect & either restart the phone or the computer and it goes again for a little bit then does it again. I've been on the phone with alltel off and on numerous times changed settings per our conversations. Even did the revert the computer to January which was before we really started having this problem. I have avast antivirus running all the time. Does anyone have any idea if maybe I still don't have a setting right or if the phone needs to be on usb. I know enough about computers to be dangerous. Please I really don't know what to try next.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP