Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet explorer issues


  • Please log in to reply

#1
jerris2

jerris2

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 35 posts
Ok I have been to the malware board, posted logs and worked thru all those issues, they have done everything that can be done. However I am still having issues when I click on the destop icon to get to internet explorer and mozilla firefox to connect to internet. If I use safe mode I am ok with using firefox. I can post later of the exact path, but there is another method in regular mode that works better - by going to start, open up windows explorer then look at my C: drive move down to internet explorer - and it starts. However sometimes I open up one screen and when try to load another link, the 2nd or 3rd page often times does not open - I have 512 K ram, so don't believe that's the issue. My question - should I uninstall internet explorer, then reload using firefox to connect to microsoft website or use some type of disk and then upgrade as needed ? Or something else ?
  • 0

Advertisements


#2
jerris2

jerris2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 35 posts
I should have mentioned that in safe mode BOTH internet explorer and mozilla firefox work fine, except I can't print and the screen is not real clear - probably a generic driver. In any case in regular mode when clicking the icon it is extremely slow and generally times out. I should post from the logs the issues that were found. Will go and get those and post.
  • 0

#3
jerris2

jerris2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 35 posts
This from page 3 of my malware issues log - wonder if these issues are causing my problems ?? If so, how to correct ?

-- System Event Log ------------------------------------------------------------

Event Record #/Type2994 / Error
Event Submitted/Written: 04/02/2008 09:10:38 PM
Event ID/Source: 7000 / Service Control Manager
Event Description:
The Task Scheduler service failed to start due to the following error:
%%1083

Event Record #/Type2990 / Error
Event Submitted/Written: 04/02/2008 09:10:16 PM
Event ID/Source: 12291 / SAM
Event Description:
SAM failed to start the TCP/IP or SPX/IPX listening thread

Event Record #/Type2986 / Error
Event Submitted/Written: 04/01/2008 07:03:05 PM
Event ID/Source: 7000 / Service Control Manager
Event Description:
The Task Scheduler service failed to start due to the following error:
%%1083

Event Record #/Type2982 / Error
Event Submitted/Written: 04/01/2008 07:02:43 PM
Event ID/Source: 12291 / SAM
Event Description:
SAM failed to start the TCP/IP or SPX/IPX listening thread

Event Record #/Type2980 / Error
Event Submitted/Written: 04/01/2008 06:14:45 PM
Event ID/Source: 10010 / DCOM
Event Description:
The server {1BE1F766-5536-11D1-B726-00C04FB926AF} did not register with DCOM within the required timeout.
  • 0

#4
jerris2

jerris2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 35 posts
No responses yet, my question - do the errors indicated seem to be windows or internet explorer issues that might be caused by a uninstall/install of windows explorer ?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP