Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

swg engine:[failure_to_lock_backbuffer]


  • Please log in to reply

#1
swgguy123

swgguy123

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
ive been wanting to download swg foir a long time

every thing is working like for example i log in i select my charecter then a black screen apears and says engine:[failure_to_lock_backbuffer] ,

i'm pretty sure its my graphic card in all , can some one help would be nice

heres thre graphic card i have

name: intel® 82852/82855 gm/gme graphic controler
manufacturer: intel corpartion
chip typer: intel ® 82852/82855 graphic controller
dac type: internal
aprox total memory: 64.0
current display mode: 800 x 600 (32bit) (60Hz)
monitor: digital flat panel (1024x768)

please help me and thanks for your kindness
  • 0

Advertisements


#2
swgguy123

swgguy123

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
help!!!!!!!!!!
  • 0

#3
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
your issue is being caused by using the integrated / on board graphics.

You need at least:
Required: 32 MB 3D Graphics card with Hardware Transform and Lighting (T&L) Capability
Recommended: 64 MB 3D Graphics card with Vertex Shader and Pixel Shader (VS/PS) Capability


Your video is insufficient to play the game.
  • 0

#4
Halla Sun

Halla Sun

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I am having this exact same problem. I am running a Mac with a 2 GHz Intel Core 2 Duo with 1 GB 667 MHz DD2SDRAM and am using Parallels as the go-between. I have an ATI 2400 graphics card. Can you help me please?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP