Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Firewall/system problem


  • Please log in to reply

#1
nuzgul

nuzgul

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Dear all,

I am having this frustrating problems, will really appreciate if anyone can give me step by step solutions. I am a computer beginner:

Problem1

When I go control panel -> firewall, this comes up:
Posted Image

Problem2
When I go control panel -> system, this comes up:
Posted Image

Problem3
Someone on another forum said that by typing the following into the "run" thingy, the problem will be solved:
rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf

However, this is what I get:
Posted Image
  • 0

Advertisements


#2
nuzgul

nuzgul

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Please help, even it's a little help i will appreciate, because it then will be a step closer to solving the problem. Thank you.
  • 0

#3
nuzgul

nuzgul

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
bumpzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • 0

#4
nuzgul

nuzgul

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
can anyone help me please, thank you
  • 0

#5
Student101

Student101

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 298 posts
Hello and welcome to geeks to go!

Just a reminder that bumping your own topic is against the rules and makes it look like someone else is helping you. We are all volunteers at this site. Im sure someone will come along and help you with your problem. If, for some reason, your thread has not been answered in 3 days please post in the waiting room

Student101
  • 0

#6
Artellos

Artellos

    Tech Secretary

  • Global Moderator
  • 3,888 posts
Hello nuzgul and welcome to Geeks to Go! :)

Lets see what we can do to get this fixed. But first I want to ask you a couple of questions.
Do you have any protection programs installed? (Anti-Virus, Firewall)
When did these problems start?
Do you still have your XP CD?
Which version of XP do you have? Pro or Home?

Regards,
Olrik
  • 0

#7
nuzgul

nuzgul

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts

Hello nuzgul and welcome to Geeks to Go! :)

Lets see what we can do to get this fixed. But first I want to ask you a couple of questions.
Do you have any protection programs installed? (Anti-Virus, Firewall)
When did these problems start?
Do you still have your XP CD?
Which version of XP do you have? Pro or Home?

Regards,
Olrik


Thank you so much for the reply!

1. I have ad-aware and Malwarebytes' Anti-Malware.
2. I forgot when the problems started, I think might be after scanning with "Malwarebytes' Anti-Malware", not sure though.
3. I have the CD
4. XP Pro
  • 0

#8
Artellos

Artellos

    Tech Secretary

  • Global Moderator
  • 3,888 posts
Hello nuzgul,

Do you have any anti-virus? (Like Avira Antivir, Avast, AVG (these are just names, not recommendations))

Regards,
Olrik
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP