Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Cannot access XAMPP Web Server from Vista Client

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have a Vista box ("A") that I have installed XAMPP on. The web server is working fine, and on the box, I can access web pages via http:\\localhost.

From another client machine ("B") on the same subnet as box A, I attempt to access the website via DNS Name and IP. I can ping both successfully. However, I get a
"Webpage cannot be found" message. I can access shares on box A from box B as well. Additionally I've turned the firewall off on both machines. UAC is off on both as well.

I've done quite a bit of research on the web, tried some things here and there, and no cigar. Any ideas? Is there something in Apache configuration that I am failing to do to access this site remotely? Is there a security issue in Vista on either machine that I could be missing?

Edited by reyn, 19 July 2008 - 11:13 PM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP