Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

How do i reactivate "Autoplay"?


  • Please log in to reply

#1
undun40cal

undun40cal

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 80 posts
I recently followed a Maliware removal process, which involved killing "Autoplay", everything is fixed, but now i need to get "Autoplay" back to the previous way it was. I know i can do it manually 1 drive at a time in "My Computer", but im looking for an AIO solution for this change. If there is one, please help a greenhorn out :). If not, thank you for your time. You guys , especially the top dogs rule. Keep up the good work.
  • 0

Advertisements


#2
xxdanielxx

xxdanielxx

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 229 posts
goto the link below and download the autoplay fix

http://www.microsoft...;displaylang=en
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP