Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

defrag and system restore will not run


  • Please log in to reply

#1
chad_n_jo

chad_n_jo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
system restore has been turned off restarted turned back on several times I wait. Nuttn my defrag program stopped working this past week, i have a 17 yr old kid in frostwire and itunes all the [bleep] time and i have warned him repeatedly watch what your downloading. Im almost sure theres nothing in his music folder i ran a norton on it. thats another thing i bought the norton 3 yrs ago this yr i upgraded to the better protection. What the [bleep] did I do to this puter that these programs arent working. Ahhh I also have 180G 512 memory and the puter is just 2 yrs old. i clean constantly... Any body able to help with this. I have run other scans off the net xsoft reg cleaner yada yada. now Im to the point **** It baseball bat.... lol Thanx
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP