Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

PSU on, no signal to monitor!

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
My brother has an Advent 3112 desktop computer running Windows XP, 512MB RAM. He went to turn it on today after a few months of not using it and is getting no signal to the monitor. The PSU is running but he has no signal to the monitor at all (he has tried different monitors). The orange hard drive light is constantly on but not flickering as in normal start-up so we doubt that it is a dodgy VGA socket.

Any ideas about what to try next would be appreciated!
  • 0




    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,129 posts
If it is a seperate video card you could try reseating it while also cleaning any dust away from it and the slot..... if it's not a seperate card or that doesn't work next guess is the power supply and/or motherboard is gone....
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP