Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem with Plug and Play Monitor


  • Please log in to reply

#1
fletchnaught

fletchnaught

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have a Dell Latitude D800 Laptop, running Windows XP (Service Pack 3). My graphics card is NVIDIA GeForce FX Go5650. I have the latest drivers for it.

Last year I got a Westinghouse 24" LCD Monitor: L2410NM. Its resolution is 1920 x 1200. It is fully plug and play. It has no drivers. I called their support already, and they told me the problem was with my computer.

Last year when I got it, it loaded up correctly and my computer recognized it as L2410NM. One time after disconnecting and reconnecting the computer to the monitor (It's a laptop, afterall), the computer would no longer recognize my monitor as L2410NM. It only thinks of him as "Analog Display". And it will not detect the proper resolution. I have to use it at 1600 x 1200, which results in black bars and lost screen space.

The monitor still plays Xbox with no problems, so I think it has something to do with my computer.

In device settings I have under Monitors:
Default Monitor
Default Monitor
Default Monitor
Plug and Play Monitor

If I remove them all and refresh they come back.

Any theories?
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP