Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet sound error


  • Please log in to reply

#1
FallFromINFINITY

FallFromINFINITY

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
All other sound on my computer works, but in either IE7, Firefox2 and Seamonkey, sound does not work. No errors appear and other media(pics, video, ect.) works, but no sound.

I've updated firefox (I'm keeping it in 2.X, I don't like 3.X much) shockwave and flash. Still no results. The options were defaulted to see if it was an option error, but there's no change. I have not messed with the registry or drivers. It just stopped working one day.

Any ideas?
  • 0

Advertisements


#2
Broni

Broni

    Kraków my love :)

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,300 posts
Download no_sound_in_browsers.reg file to your desktop.
Double click on it, and allow registry merge.
Restart computer.
  • 0

#3
FallFromINFINITY

FallFromINFINITY

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
No effect.

I even tried using the "Import" option in regedit and manually typing the data in.

No effect on any result.

Edited by FallFromINFINITY, 29 September 2008 - 01:51 PM.

  • 0

#4
The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
Download and install K-Lite Codec Pack from here. Install it.
  • 0

#5
FallFromINFINITY

FallFromINFINITY

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Still no change, even after restarting.
Going to switch back to Storm codec instead of k-lite.

Any other ideas?
  • 0

#6
AitrusSkyy

AitrusSkyy

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 330 posts
Whats your make and model of computer?
  • 0

#7
The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
Look in options and see if all add-ons are enabled.
  • 0

#8
FallFromINFINITY

FallFromINFINITY

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts

Whats your make and model of computer?

Compaq Presario 061 DF216A-ABA S4300NX NA210

Intel Pentium 4-2400 processor

mobo:
ASUSTeK Computer INC. 'P4SD-LA'

chipset:
Intel 865G + ICH5

Look in options and see if all add-ons are enabled.

All add-ons are enabled in both Firefox and IE
  • 0

#9
FallFromINFINITY

FallFromINFINITY

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
So now no sound is working. it was literally working 10 minutes ago. i switched out and logged back in and nothing

EDIT: Sound is working again, had to reprogram a damaged driver.
Internet sound still does not work.

Edited by FallFromINFINITY, 30 September 2008 - 04:12 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP