Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

The procedure entry point apsGetinterfaceCount could not be located in


  • Please log in to reply

#1
amifergal

amifergal

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
Hi all,

since i ran msconfig to try to disable my avg on startup (don't ask) i get these error messages on boot up

The procedure entry point apsGetinterfaceCount could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll

The procedure entry point apsInitialize could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll

I have run msconfig and all the boxes are checked in start up...

anybody got any ideas?????


any help greatly appreciated..

amifergal
  • 0

Advertisements


#2
goofy monkey

goofy monkey

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi

If you've got D-link, then the problem is most likely a conflict between the drivers and XP Service Pack 3. I had the messages too. There was a mix up with the file names being the same, blah blah, anyway, I found this website provided a kind of 'pre-SP3' file to help the problem. After I did this I didn't get either of those messages anymore.

Just follow the directions on this site: http://glowicki.pl/1...pack-3-install/


Hope this works.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP